DANIELALBERTOS

Em van regalar la primera càmera als 12 anys i ja no vaig deixar de gaudir observant el món a través dels objectius.

Amb estudis de periodisme i informàtica, aviat començo a cursar estudis de fotografia a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya i posteriorment amplio la meva formació amb fotografia editorial i fotografia industrial i publicitària, que centren les meves primeres feines.

Aviat amplio el ventall amb serveis de fotografia comercial, industrial i social, en els quals reflecteixo una manera d'entendre el que veig amb imatges suggestives, combinant tècnica i sensibilitat.

En els casaments, tracto sobretot d'immortalitzar els moments, aquells instants màgics d'un dia tan important i m'agrada quan puc captar un riure o una llàgrima inesperada.

També en el cas del retrat, tant en les fotos familiars, com de comunions o els books d'adults, procuro deixar-hi la meva empremta. Faig fotos en exteriors, interiors, amb efectes... però sempre reflectint les emocions

En les fotos de producte i publicitat capto la millor imatge per transmetre allò que vol el client.

La fotografia és la meva passió i per això s'engrandeixen constantment les meves inquietuds, tant amb treballs més personals com amb exposicions.