| VIATGES

Ens encanta viatjar i en aquesta ocasió volem ensenyar-vos una de les nostres escapades preferides: la que vàrem realitzar a la Toscana. Itàlia té un encant especial, però aquesta regió en concret atrau per la seva cultura, la seva gastronomia, la seva gent i la seva història, que es palpa en cadascun dels carrers de les seves ciutats, com Arezzo, Siena i Volterra.

L’emmurallada ciutadella de Volterra ofereix unes vistes espectaculars i recorda el seu passat etrusc: la muralla va ser construïda al segle IV a.C. Una meravella arquitectònica que transporta la imaginació del visitant a èpoques ancestrals.

Arezzo, tot i que lamentablement va patir molt els danys de la Segona Guerra Mundial, manté llocs històrics i molt interessants, com la Basílica de Sant Francesc, la Catedral o la remodelació de la Plaça Major.

El centre històric de Siena va ser declarat Patrimoni de la Humanitat el 1995 i desprèn un aire medieval per cadascun dels seus racons. Des de la Catedral fins a la Piazza del Campo, passant pel renaixentista Palazzo Piccolomini , Siena embruixa al visitant.

No podem acabar el nostre petit homenatge a la Toscana sense esmentar la seva increïble gastronomia , com el magnífic formatge d’ovella Pecorino , la deliciosa carn Bistecca o els seus famosos vins, com el Cianti .

Esperem que aquest petit homenatge a aquesta regió italiana us hagi transportat a la Toscana. Nosaltres estem desitjant tornar-hi!