| EVENTS

El passat cap de setmana vàrem gaudir del 1r Concurs d’Obridors Ostres Louis, tot un espectacle dins del Fòrum Gastronòmic de Girona. La reconeguda empresa francesa ens va encarregar fer-ne el reportatge fotogràfic i en aquest post us n’expliquem l’experiència.

La 5ª edició del Fòrum Gastronòmic de Girona va acollir el cap de setmana del 16 de novembre el 1r Concurs d’Obridors d’Ostres Louis, en què 12 participants van oferir un veritable espectacle per al públic assistent. I l’equip de Daniel Albertos Fotografia vàrem ser els responsables de fer-ne el reportatge fotogràfic.

Els participants, tots ells professionals de l’hosteleria, varen demostrar la seva perícia al jurat i varen deixar al públic bocabadat. Bocabadat i encantat, ja que els assistents van poder fer una degustació de les delicioses ostres de la regió francesa de Marennes-Oléron, la zona de la costa gal•la d’on són originàries les millors ostres de Louis.

Els premis varen ser de 300€ per al tercer classificat, 600€ per al segon i 1.200€ per al guanyador.

Estarem encantats de tornar a veure la propera edició del concurs, i de pas, de degustar algunes de les delicioses Ostres Louis.